Lohilo BCAA nya smaker – Bali Beach & Peach Lemon

Lohilo BCAA nya smaker – Bali Beach & Peach Lemon

Nya smaker! Peach Lemon och Bali Beach

BESTÄLL MED 15% RABATT HÄR, ange koden aktiedrottningen
(Läs mina tidigare inlägg om energidrycken här och tuggummin här)

Den 1:e juni släpptes två nya smaker av lohilos energidryck. Smakerna är Bali Beach (drakfrukt & ananas) samt Peach lemon (persika & citron). Smakerna och tillika designen är klassiska sommarsmaker. Närmast konkurrenter är t.ex. med Celcius Peach Vibe eller Strawberry breeze och Noccos Caribbean. För min del tycker jag Lohilo har betydligt fräschare och friskare smaker, inte lika sliskiga som energidrycker typiskt är.

För att se bilder från releasepartyt så följ @lohilo på instagram och kika in taggen #lohilo. Jag kommer beställa två flak så fort jag tryckt publicera här 😀

Som investering

Jag är fortsatt imponerad av ledningen för LOHILO som produktutvecklar i rasande tempo och använder sig av stark influencer-marketing, något vi bara sett början på. LOHILOs framgångar bygger dels på att de verkar inom rätt marknad; funktionell mat & dryck, men också har rätt produkter. För att bygga ett starkt varumärke krävs något som tilltalar. Kvalité och attityd går man all in på just nu. Inom drycken är Nocco, Redbull och Monster de stora konkurrenterna, men riktar sig främst till män som gillar hardcore gym och actionsport. LOHILOs målgrupp är primärt tjejer 18-35 som har ett aktivt och hälsosamt liv. Tuggummi ser jag lite som en gimmick och merförsäljning, även om jag starkt kan rekommendera dem! Däremot tror jag varumärket redan är så starkt, och fansen så många, att deras nästa produktsläpp (proteinbars) kommer bli väldigt billig merförsäljning. Även om man själv inte egentligen konsumerar proteinbars tror jag många kommer börja det, t.ex. som ett lite trevligare mellanmål eller snacks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *