LOHILO BCAA rabattkod (10 kr styck!!)

LOHILO BCAA rabattkod (10 kr styck!!)

Registrera er här www.lohilo.com/…/aktiedrottningen och ange koden aktiedrottningen för att får 15% rabatt på samtliga beställningar (även de rabatterade!)

Just nu är det väldigt tillfälliga “lanseringspriser” (tror jag) priser på de stora leveranserna (1-2 flak). Med vår rabatt blir det 509 kronor inklusive panten (48 SEK) och frakt. Det är fantastiskt billigt och blir ca 9,50 SEK/burk. Vi har själva life goal subscription. Våra flak kostade dock 750 kronor, vilket är betydligt dyrare än vad vi kan erbjuda er nu 🙂

Prenumerationerna kan sägas upp när som helst, och man kan även välja hur ofta man vill ha leveranserna, t.ex. varannan månad. Inga kostnader alls tillkommer.

Energidryck – hälsosamt?

Det räcker att kolla innehållet för att slå hål på myten att det är ohälsosamt. Kortfattat kan man säga att det är sockerfri läsk med koffein (cola innehållet dock också en hel del), vitaminer och mineraler. Eftersom det innehåller B12-vitamin och zink är det extra bra för de som håller en vegansk kosthållning, vilket kan vara svårt att få i tillräcklig dos annars.

Med andra ord, LOHILO BCAA = Energi + proteiner + vitaminer + mineraler 🙂

Vi kan följa hur många som beställt via länken och registrerat sig och får en kickback. Otroligt stolt och glad över att vi fick förtroendet med en kod! För att vara extra tydlig är vi aktieägare i Alvestaglass, som äger Lohilo. Ingen betalning eller samarbete finns, vi bara gillar produkterna och företaget

Relaterade inlägg (Alvestaglass/Lohilo)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *