Om

Om

Bloggen Aktiedrottningen har varit nära att startas många gånger. Det har dock inte blivit av tills nu. Bakom pseudonymen Aktiedrottningen finns ibland två personer. Men det är främst Drottningen som kommer skriva.

Oavsett så är vi ett ungt par från södra Sverige. Båda har heltidstjänster, vård och IT. Vi har helt gemensam ekonomi, och hade ungefär 0 kronor när vi började studera på högskola. Sen dess har vi ärvt ganska exakt 0 kronor, och tjänat minst lika mycket på våra hyreslägenheter. Vi började köpa aktier och fonder ungefär precis på toppen 2015, men vår gemensamma resa börjar sommaren 2016 när vi flyttade ihop. Nu bor vi i hyreslägenhet och bygger en aktieportfölj. Huset vi sparar till kommer vi troligtvis snart ha tillträde till, vilket kommer minska de månatliga kostnaderna, men öka renoveringskostnader.

Spoiler är att jag verkligen inte kan skriva eller formulera mig. Den största risken är är inte att inspiration till inlägg ska ta slut; risken är att de fastnar i utkorgen på grund av missnöje. Men jag lovar att göra mitt bästa i alla fall, och min ambition är givetvis att producera välskrivna och innehållsvärdiga inlägg 🙂

Jag har läst och följt otroligt många finans & ekonomi-bloggar, jag hoppas detta över tid kommer bli en av de absolut bästa och mest välgjorda.

One Reply to “Om”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *