Proteinbars från LOHILO (rabattkod, 15 kr/styck)

Proteinbars från LOHILO (rabattkod, 15 kr/styck)

Nya produkter! 3 proteinbars som ser fantastiskt goda ut.
White Chocolate Almond, Caramel Peanut och Chocolate Cake!
15 kr/styck med vår rabattkod

BESTÄLL MED 15% RABATT HÄR, ange koden aktiedrottningen
(Läs mina tidigare inlägg om
energidrycken här och tuggummin här)

I Q1-rapporten fick vi se en hint om deras proteinbars, och nu är de äntligen här. Deras största konkurrent – båda kvalitétsmässigt, utseendemässigt och prismässigt – är nog Barebells (som har samma ägare som Vitamin Well, Nocco och Tyngre). Priserna ligger på 25 kronor ordinarie, vilket kanske blir 20-22 kr/styck i butik, eller 2 för 40.

Vi köpte faktiskt på oss ännu mer aktier under juni-handeln i Alvestaglass, och bolaget väger nu 7.5% i vår portfölj. Samtidigt som jag blir oerhört taggad av ledningen, innovationstakten och produkterna, börjar nog andelen för ett enskilt onoterat bolag bli väl högt. Tidigare såg jag caset att man betalade för den traditionella glassverksamheten (Alvestaglass 0,7l – 2l), numera är det nästan omvänt, dvs det är LOHILO som är mest intressant, och man får lite extra glassförsäljning via deras utmärkta Alvestaglass 🙂

Aktiehandeln via Pepins är stängd under juli månad, vilket innebär att augusti är nästa köptillfälle. Det innebär också att Q2-rapporten kommer vara släppt. Förhoppningsvis får vi läsa vidare om exporten och försäljning i de olika segmenten. Kortsiktiga risker ser jag som brutala jämförelsesiffror och massiva satsningar som gör att resultatet inte följer med. Enligt vår prognos handlas Alvestaglass till ungefär p/e 50 på innevarande, som snabbt sjunker till 28.8x 2020 och 17.7x 2021. PEG-talet är alltså drygt 1,0x.

Disclaimer: Vi äger både aktier i Alvestaglass och snart proteinbars från LOHILO 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *