Kronfönster ansöker om konkurs

Kronfönster ansöker om konkurs

Warren buffett har tidigare sagt:

“No. 1: Never lose money. Rule No. 2: Don’t forget rule No. 1”.

Jag trodde att jag aldrig skulle investera i ett bolag som ens var nära i konkurs, men 2016 upptäckte jag Kronfönster. Ett småländskt bolag med en tydlig ägarbild (100% av superentrepenören Carl-Gustaf Svensson) och kraftig lönsam tillväxt. För att bli ännu större och växa ännu mer tog de 2016 in pengar via Pepins. Läs gärna mitt inlägg Kronfönster 2018 – Stjärnglansen föll om hur fel allt blev.

Varningstecknen var redan kort efter emissionen stora och tydliga. Jag trodde dock knappast det skulle gå varken så illa, eller så snabbt. Jag deltog efter stor tveksam i nyemissionen i våras. I vårt privata ark hade jag dock skrivit ner värdet till 0, vilket till slut verkar bli korrekt värde.

Jag tror ingen är mer besviken än CG Svenssion själv, som vid emissionen ägde 100% till en pre-money värdering av 100 miljoner. Detta är nu värt 0.

Kan läsa mer här om det: http://www.vxonews.se/nyheter/storforetaget-ansoker-om-konkurs/

Orderdjupet från senaste handlingsperiod på Pepins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *